Zoekwoorden


Welke zoekwoorden moet ik gebruiken

Voordat je gaat beginnen met het maken van teksten voor je website is het belangrijk om de zoekwoorden alvast te bepalen. Dit kan door middel van een zoekwoorden onderzoek. Allereerst is het belangrijk om zelf na te denken over het woord waarmee je gevonden wilt worden.  Dit doe je door een hulpprogramma zoekwoorden: de Keyword Tool van Google Adwords. Je kunt het zoekwoord dat je bedacht hebt hier invullen en bekijken wat het zoekvolume is van dit zoekwoord. Ook worden er andere, misschien betere opties getoond.

 

De Google zoekwoorden tool

De Zoekwoordplanner is een gratis AdWords-tool voor nieuwe of ervaren adverteerders. De Google zoekwoorden tool: keyword analyse + onderzoek.  Zoekwoorden zijn de vragen voor Google en Google is een antwoordenmachine.  Als je de Zoekwoordplanner wilt gebruiken, log je in bij je AdWords-account via KeywordPlanner Als je nog geen AdWords-account heeft, lees je hier hoe u een account maakt.

 

Zoekwoorden SEO Webdesign Pro123

Onze keuze van zoekwoorden is bewust gericht op Drachten. Wij richten op lokale klanten zodat wij deze op korte afstand kunnen bedienen. De zoekopdrachten zijn uitgevoerd in Drachten op: 27-07-2019 10:12 uur.

 

De zoekwoorden die wij hebben gekozen zijn:

  • seo webdesign - Ongeveer 38.000.000 resultaten 1e pagina
  • webdesign drachten - Ongeveer 172.000 resultaten 1e pagina
  • workshop website drachten - Ongeveer 388.000 resultaten 1e pagina
  • workshop webdesign Drachten - Ongeveer 30.900 resultaten 1e pagina
  • seo webdesign drachten - Ongeveer 104.000 resultaten  resultaten 1e pagina
  • website scan drachten - Ongeveer 370.000  resultaten 1e pagina

Keyword Planner in AdWords


Informatieformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.