Workshops


Workshops met persoonlijke aandacht

De Workshops worden niet klassikaal gegeven, maar 100 % persoonlijke aandacht. In alle rust krijgt je persoonlijke training. Geen afleiding van snelle cursisten, op je eigen werktempo worden de workshops gegeven. Iedere cursist is na een workshop in staat om een website te maken en te onderhouden.

 

Waarom veel geld uitgeven aan een duur designbureau!  Nieuwsgierig geworden en nog niet overtuigt, dan eerst een kennismakingsgesprek en dan laten wij het verschil zien. Voor starters en kleine ondernemers kun je het budget welke je gereserveerd hebt voor een nieuwe website maar een maal uitgeven. Maak een afspraak en wij informeren je over de werkwijze van de workshops.


Workshop "Website maken"

Workshop Website maken

De beste website van de wereld maken? Leer in zeer korte tijd een website bouwen en beheren. Bedrijven en particulieren, maak nu zelf op een eenvoudige manier je eigen website. Nooit meer afhankelijk zijn van een webdesign bureau. Zichtbaar maken van jouw bedrijf.  

 

Informatie over de Workshop Website maken

Workshop "Zichtbaar op internet"

Workshop Zichtbaar op internet

Zichtbaar maken van jou website/ bedrijf! Bedrijven die onzichtbaar zijn op internet betekend geen of minder omzet. Zichtbaar met je website is meer omzet. Leer in korte tijd de optimalisatie voor je website. Meer bezoekers op je website, leer de geheimen van SEO en Google.

 

Informatie over de Workshop zichtbaar op internet