Workshops


Workshops met persoonlijke aandacht

De Workshops worden niet klassikaal gegeven, maar 100 % persoonlijke aandacht. In alle rust krijgt je persoonlijke training. Geen afleiding van snelle cursisten, op je eigen werktempo worden de workshops gegeven. Iedere cursist is na een workshop in staat om een website te maken en te onderhouden.

 

Waarom veel geld uitgeven aan een duur designbureau!  Nieuwsgierig geworden en nog niet overtuigt, dan eerst een kennismakingsgesprek en dan laten wij het verschil zien. Voor starters en kleine ondernemers kun je het budget welke je gereserveerd hebt voor een nieuwe website maar een maal uitgeven. Maak een afspraak en wij informeren je over de werkwijze van de workshops.


Workshop "Website maken"

Workshop Website maken

De beste website van de wereld maken? Leer in zeer korte tijd een website bouwen en beheren. Bedrijven en particulieren, maak nu zelf op een eenvoudige manier je eigen website. Nooit meer afhankelijk zijn van een webdesign bureau. Zichtbaar maken van jouw bedrijf.  

 

Meer informatie over Website maken


Workshop "Zichtbaar op internet"

Workshop Zichtbaar op internet

Zichtbaar maken van jou website/ bedrijf! Bedrijven die onzichtbaar zijn op internet betekend geen of minder omzet. Zichtbaar met je website is meer omzet. Leer in korte tijd de optimalisatie voor je website. Meer bezoekers op je website, leer de geheimen van SEO en Google.  

Meer informatie over  Zichtbaar op internet


Workshop "Plezier in computeren"  Nieuw

Plezier in computeren

Computerangst, dat leer ik toch nooit, ik snap er niets van, vele kreten die wij horen. De computer de baas worden en er plezier me beleven. Een e-mailtje sturen naar je beste vriend(in), wat opzoeken op internet. Een brief schrijven, laat de computer het werk voor je doen. Opmaat gemaakte workshops, kom eerst eens langs. Je krijgt persoonlijk les,

 

Meer Informatie over Plezier in computeren