Websitescan


Google Website Test

Websitescan

 

Websitescan voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren. Wil je weten hoe jouw website scoort? Wij testen jouw website op vindbaarheid, snelheid, lay-out en gebruiksvriendelijkheid. Wij adviseren onafhankelijk de website en geven advies. Internet biedt vele gratis online scans aan en ze geven allemaal een ander resultaat. Vreemd? Nee hoor, het doel van de automatische scan is geld verdienen. 

 

Gebruiksvriendelijke website

Wij testen hoe gebruiksvriendelijk jouw website is. 

  • De navigatie is het belangrijkste deel van je website. Ik heb vele websites bezocht en door een slecht menu raak je de weg snel kwijt. 
  • Dan de lay-out, je beslist in 2 a 3 seconde dat je verder wilt op de website die je bezoekt. Staat de kleur aan, is er een duidelijke boodschap en is het in leesbare taal geschreven.
  • De website op een tablet, mobiel, tv of computerscherm. Vroeger had je alleen een standaard beeldscherm en had je geen rekening te houden met al die verschuilende beeldschermen van tegenwoordig.

Aanvraag website Test

Ons advies is gratis, het enige wat wij terug verwachten is een feedback op het testrapport. Je E-mail adres is veilig bij ons, de gegevens worden nooit doorgegeven en worden niet opgeslagen in een online database. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.