Website test


Google Website Test

Websitescan

Websitescan voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren. Wil je weten hoe jouw website scoort?

 

Wij testen jouw website op vindbaarheid, snelheid, lay-out, (mobiel) gebruiksvriendelijkheid en fouten op de website. Wij gebruiken meerdere tools en adviseren objectief.  

Gebruiksvriendelijke website

Wij testen hoe gebruiksvriendelijk jouw website is. 

  • De navigatie is het belangrijkste deel van je website. Ik heb vele websites bezocht en door een slecht menu raak je de weg snel kwijt. 
  • Dan de lay-out, je beslist in 2 a 3 seconde dat je verder wilt op de website die je bezoekt. Staat de kleur aan, is er een duidelijke boodschap en is het in leesbare taal geschreven.
  • De website op een tablet, mobiel, tv of computerscherm. Vroeger had je alleen een standaard beeldscherm en had je geen rekening te houden met al die verschuilende beeldschermen van tegenwoordig.

Aanvraag website Test

Het testrapport kost € 12,50 ex btw en wij sturen het testrapport via de E-mail op. Het testrapport kan besproken worden tijdens de openingsuren van de Serviesdesk. Wanneer je kiest om een nieuwe website bij ons te laten maken of een workshop  afneemt, dan geven wij je dat bedrag weer terug.  Wij testen geen webwinkels.

 

Aanvraag formulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.