SEO Consultant


SEO consultant

Willem Helfrich SEO consultant

SEO is een afkorting van 'search engine optimization' of 'search engine optimizer' (optimaliseren van zoekmachines). Het inhuren van een SEO is een grote stap die je website kan verbeteren en tijd kan besparen, maar jou website en jou reputatie kunnen ook schade oplopen. Zorg ervoor dat je genoeg onderzoek doet naar zowel de mogelijke voordelen als de schade die een roekeloze SEO aan jou site kan aanbrengen.

 

Wij volgen wel de SEO richtlijnen van Google.  

 

SEO Consultant inhuren

De SEO Consultant is goud waard, want hij brengt de gehele website naar een hoger niveau, waardoor er meer bezoekers en uiteindelijk ook klanten binnenkomen, zonder dat je extra hoeft te adverteren.  Een analyse van een website zit meestal rond de 500 euro bij de concurrent. De uur prijs van een SEO Consultant varieert tussen de 25 euro per uur tot 300 euro per uur (in de VS kom je bedragen tegen tot $ 1000 per uur).   

 

Daarom doen wij het anders

Maar schrik niet wij doen het anders. Een gratis scan van jou website met een gedegen advies. Je besluit dan of je met ons in zee gaat om jou bedrijf weer zichtbaar te maken op internet. Bepaal zelf hoeveel geld je wilt uitgeven aan SEO

 

Prijzen van de concurrenten

Ben je een ZZP er of kleinbedrijf let dan op de kleintjes, kijk dan eerst goed rond.  Wanneer je een goede website maakt en je aan de regels van Google houdt dan komt het vanzelf goed. Heb je als kleine ondernemer geld te veel dan kun je het een jaar proberen met de dure jongens. Ik weet zeker dat je de investering er nooit uitkrijgt.

 

 

Niemand kan je het beloven dat je in de top 5 van de zoekresultaten van Google komt, zelfs ik beloof dat nooit. Bekijk de portfolio van de SEO bedrijven en test hun eigen website. Wanneer je zoekt in Google is je locatie van belang. Zoek je iets op in Deventer of Den Helder dan krijg je andere resultaten. SEO is een combinatie van inzetten van verschillende Tools en Social media.

 

Schrik niet!  dit zijn niet onze prijzen


Download Google handleidingen

Download
SEO korte handleiding
Google-handleiding voor SEO.pdf
Adobe Acrobat document 115.3 KB
Download
SEO startersgids van Google
search-engine-optimization-starter-guide
Adobe Acrobat document 7.5 MB

Contact SEO consultant


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.