SEO Consultant


SEO consultant

Willem Helfrich SEO consultant

SEO is een afkorting van 'search engine optimization' of 'search engine optimizer' (optimaliseren van zoekmachines). Het inhuren van een SEO is een grote stap die je website kan verbeteren en tijd kan besparen, maar jou website en jou reputatie kunnen ook schade oplopen. Zorg ervoor dat je genoeg onderzoek doet naar zowel de mogelijke voordelen als de schade die een roekeloze SEO aan jou site kan aanbrengen.

 

Wij volgen wel de SEO richtlijnen van Google.  

 

SEO Consultant inhuren

De SEO Consultant is goud waard, want hij brengt de gehele website naar een hoger niveau, waardoor er meer bezoekers en uiteindelijk ook klanten binnenkomen, zonder dat je extra hoeft te adverteren.  Een analyse van een website zit meestal rond de 500 euro bij de concurrent. De uur prijs van een SEO Consultant varieert tussen de 25 euro per uur tot 300 euro per uur (in de VS kom je bedragen tegen tot $ 1000 per uur).  

 

Maar schrik niet wij doen het anders. Een gratis scan van jou website met een gedegen advies. Je besluit dan of je met ons in zee gaat om jou bedrijf weer zichtbaar te maken op internet. Bepaal zelf hoeveel geld je wilt uitgeven aan SEO

 

Prijzen van de concurrenten    [daarom doen wij het anders]

Ben je een ZZP er of kleinbedrijf let dan op de kleintjes, kijk dan eerst goed rond.  Wanneer je een goede website maakt en je aan de regels van Google houdt dan komt het vanzelf goed. Heb je als kleine ondernemer geld te veel dan kun je het een jaar proberen met de dure jongens. Ik weet zeker dat je de investering er nooit uitkrijgt. Niemand kan je het beloven dat je in de top 5 van de zoekresultaten van Google komt, zelfs ik beloof dat nooit. Bekijk de portfolio van de SEO bedrijven en test hun eigen website. Wanneer je zoekt in Google is je locatie van belang. Zoek je iets op in Deventer of Den Helder dan krijg je andere resultaten. SEO is een combinatie van inzetten van verschillende Tools en Social media.

Schrik niet!  dit zijn niet onze prijzen


SEO lezing

Ik geef af en toe ook een lezing over SEO (Zoekmachine optimalisatie). Ben je nieuwsgierig wat je allemaal kunt doen om je bedrijfswebsite of  hobbywebsite te promoten en om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. In vogelvlucht word het begrip SEO vertelt en daarna is er een vragen uurtje. 

 

Vragen als: "wat is de beste website, wat moet je allemaal doen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen, welke tools moet ik inzetten om een beter resultaat te krijgen".

 

Beter gevonden worden betekent meer bezoekers, meer omzet!

Contact SEO consulent


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Download Google handleidingen


Download
SEO korte handleiding
Google-handleiding voor SEO.pdf
Adobe Acrobat document 115.3 KB
Download
SEO startersgids van Google
search-engine-optimization-starter-guide
Adobe Acrobat document 7.5 MB