Drukwerk


Ontwerp drukwerk

Het ontwerpen en drukken van je drukwerk regelen wij voor je. Wij verzorgen het gehele proces en bezorgen aan huis. Wij werken met Amanda Boonstra en zij is een afgestudeerde grafisch vormgeefster met een HBO-opleiding Communication and Multimedia Design. Alle vormen van design zijn mogelijk. Zij heeft een vernieuwende blik op vormgeving en communicatie. Laat je verassen met een fris ontwerp.

 

Visitekaartje

Een visitekaartje is een kaartje van papier of karton waarop de contactgegevens van een persoon of organisatie staan afgebeeld. Visitekaartjes zijn een handige manier om deze gegevens aan iemand te kunnen overhandigen.

 

Flyers

Een flyer is een biljet dat meestal op straat verspreid wordt en dat reclame- of informatieve tekst bevat. Een flyer bestaat uit een enkel blad welke aan één of twee zijden bedrukt kan worden. Het eerste doel van een flyer is opvallen en nieuwsgierig maken.

 

Folders

Een folder heeft een of meer vouwlijnen. Er bestaan veel verschillende manieren van vouwen. Bij een folder heb je vier, zes of soms zelfs acht kanten welke te bedrukken zijn. Een folder brengt mensen net als bij een flyer op de hoogte van het bestaan van iets.

 

Posters

Een poster, ook wel aanplakbiljet of affiche genaamd, is een bedrukt stuk papier, vaak groter dan A4 dat opgehangen kan worden. Posters worden met name gebruikt voor het bekendmaken van een boodschap of voor persoonlijk gebruik, zoals bij afbeeldingsposters van personen.

 

Roll up banner

Val op bij elke gebeurtenis met de full color bedrukte roll-up banners. Wees trots op activiteit en met een roll up banner val je extra op. Er zijn vele soorten en maten.


Contact formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.