Onze partners


JIMDO

Pro123.nl werkt met verschillende partners om u nog beter te kunnen ondersteunen. Door onze krachten te bundelen bieden we u een stukje dienstverlening waar u blij van wordt. Samen zijn wij sterker en slimmer. 


Maak de beste website ter wereld. De jouwe.
Je kunt je design altijd aanpassen. Met één klik ben je bij het uitgebreide design-aanbod. Pakketten, jimdoFree, JimdoPro en JimdoBusiness. Met Jimdo's simpele website editor kun je zelf een gratis website maken. Er zijn honderden instellingen om je website helemaal naar wens te maken. 

Een website maken

Boonstra Design

Wij werken met Amanda Boonstra en zij is een afgestudeerde grafisch vormgeefster met een HBO-opleiding Communication and Multimedia Design. Zij heeft een vernieuwende blik op vormgeving en communicatie. Amanda Boonstra - Grafisch Vormgeefster

 

Meer informatie op: www.boonstradesign.com


Goedkope Data Recovery

Goedkope data recovery verzorgt 1e lijns datarecovery, dit wil zeggen : wij kunnen zeker 93% van de problemen oplossen mits er geen interne schade zoals defecte leeskoppen of motor problemen zijn met de harde schijf. Voor harde schijven met interne schade, zoals vastlopen , defecte leeskoppen of motorproblemen, maken wij gebruik van een partner met cleanroom faciliteiten, gevestig in Nederland, door onze samenwerking kunnen wij snel en goedkoper uw data terug halen.  

Meer informatie op: www.goedkopedatarecovery.nl


Snelstart

De financiële administratie is een hulpmiddel voor een succesvolle onderneming. Wij gebruiken snelstart voor onze administratie.  Overal online factureren, handig bonnetjes verwerken, 24/7 inzichtelijk en beschikbaar. Factureren, bankafschriften inlezen, btw- en ICP-aangifte koppeling webshop en kassa.

Laat u voorlichten over snelstartpakketen


Startpagina

Wij beheren de lokale startpagina van DrachtenBeetsterzwaagOnline Musea, alles op een rijtje. De beste lokale links in rubrieken.  Gratis promotie voor lokale bedrijven met de mogelijkheid om te adverteren tegen een zeer laag tarief. 

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.